Вітаємо Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України ФІЛАРЕТА з Днем народження! Многії літа справжньому українському Патріарху!
Опубліковано: 23 Січ 2012 11:01

Сьогодні, 23 січня 2012 року, Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету виповнилось 83 роки.

Козацька Спадкова Духовна Республіка на «Мамаєвій Слободі» та Парафія Ставропігійної козацької церкви Покрова Пресвятої Богородиці щиросердно вітають справжнього українського Патріарха. Зичать многії літа й найшвидшого досягнення мети в утворенні Єдиної Помісної Української Православної Церкви.

Незабаром вся Україна святкуватиме 50-ліття архієрейської хіротонії та 45-ліття служіння на Київській кафедрі Святійшого Патріарха Філарета. Саме завдяки його відданому служінню Господу Богу та українській Державі, Київський Патріархат зберігає першість серед українських конфесій за рівнем підтримки громадян України.

Згідно даних, що наводить Фонд «Демократичні ініціативи» та фірма «Юкрейніан соціолоджі сервіс» на підставі проведеного ними 22 листопада – 6 грудня 2011 р. опитування, найбільшою підтримкою серед населення України користується Київський Патріархат.

На питання «До якої релігії ви належите?» 23,1% респондентів відповіли, що не є релігійними. УПЦ Київського Патріархату назвали 31,1%, УПЦ Московського Патріархату – 25,9%. До УГКЦ віднесли себе 8,5% населення країни.

Далі у опитуванні йдуть Католицька Церква – 1,1%, УАПЦ – 1,7%, протестанти – 1%, мусульмани – 0,2%. Важко було відповісти 6,2% респондентів.

Хочемо наголосити, що практично всі соціологічні опитування, які регулярно проводяться протягом останніх 15 років на тему конфесійної та релігійної належності, показують приблизно однакові цифри: 30% і більше опитаних відносять себе до Київського Патріархату, близько 20% – до УПЦ Московського Патріархату, близько 20% вважають себе позаконфесійними, близько 8% відносять себе до греко-католиків.

Українські козаки з «Мамаєвої Слободи» переконані в здійсненні мрії Патріарха найближчим часом, а саме – об`єднання всіх православних конфесій в Єдину Помісну Українську Православну Церкву.

Дай Вам Боже здоров`я, Владико!

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»