Козацьке селище «Мамаєва Слобода» оголошує Другий фотоконкурс «Козацьке кохання» (доповнено)
Опубліковано: 01 Бер 2013 11:48

Вельмидостойне товариство!

Козацьке селище «Мамаєва Слобода» має гонор оголосити

ДРУГИЙ ФОТОКОНКУРС «КОЗАЦЬКЕ КОХАННЯ»!

Усім шанувальникам давніх українських традицій, самобутнього колориту національного українського строю (костюму) козацького краю, усім тим, в кого в душі ще палає живий вогонь романтики та пригод, пропонуємо взяти участь у фотоконкурсі та виграти незвичайний і дуже приємний гостинець (приз) від козаків та козачок «Мамаєвої Слободи» – романтичну вечерю на двох при свічках у «Шинку – Коса над чаркою».

Для успіху Вам потрібно небагато: насамперед – копиця щирих почуттів, оберемок бадьорого настрою, жменя  віри в перемогу, які, безперечно, необхідно присмачити кількома крихтами гумору та жартів!

Звертаємо Вашу увагу, що умови другого фотоконкурсу такі ж як і першого , котрий проходив 16 та 17 лютого 2013 року. В першому фотоконкурсі переможцем стала пара №13 Оксана та Олександр із сумарною кількістю голосів – 590. Пара-переможець отримує головний приз – романтичну вечерю при свічках у “Шинку – Коса над чаркою” на “Мамаєвій Слободі”.

УМОВИ ДРУГОГО ФОТОКОНКУРСУ:

Числа 30 та 31, місяця березня, року 2013, з 12:00 до 15:00 завітайте зі своєю чарівною панночкою  або ж панною до козацького селища «Мамаєва Слобода» (до речі, для підтримки можете взяти і своїх друзів – кумів, сватів та знайомих). У хаті коваля Вас зустріне чарівна господиня, яка неодмінно почастує Вас «витрішками», а також справжнісіньким вишняком чи хмільною слив’янкою та дістане зі скрині для Вас заздалегідь заготовлений комплект українського традиційного одягу Середньої Наддніпрянщини козацької доби.

Для панночок це – вишиванка, плахта, запаска, крайка, юпка, намисто, стрічка або очіпок, ну і, звичайно ж, червоні чобітки. Для добродіїв-лицарів це – вишиванка, щирі рясні шаровари, кушак (пояс), жупан, кунтуш, жовті або червоні чоботи-сап’янці, ремінь, шабля, порохівниця, нагайка, пістоль, кинджал, ну і, звичайно ж, козацька шапка-шлик, яка була у наших прадідів символом козацької лицарської честі та гідності. Переодягнувшись в історичні строї (костюми) та доладньо причепурившись, Ви просто проходите в другу половину хати до фотографа та невимушено фотографуєтесь в інтер’єрі козацької оселі 17-18 століття. Насправді, сценарій цих постановочних зйомок залежить лише від Вашої фантазії. За бажанням, Ви зможете залізти навіть на піч (певна справа, не порушуючи рамки пристойності та народної моралі). Єдина вимога – ліміт часу для однієї пари – не більше 5-6 хвилин.

Додаткова інформація для скептиків: костюми, вишняк, слив’янка, послуги фотографа та «витрішки» надаються на безоплатній основі.

А далі:

  1. Шість найліпших світлин (фото) із фотосесії кожної пари у перший же після вихідних понеділок будуть викладені на сторінці Facebook «Мамаєвої Слободи».
  2. Пара має впродовж десяти днів з моменту публікації світлин (фотографій) зібрати найбільше голосів (лайків) під своїми романтичними фотографіями на сторінці Facebook «Мамаєвої Слободи».
  3. За результатами підведених підсумків про кількість лайків у відкритому конкурсі визначається та оголошується пара-переможець.
  4. Пара на підтвердження своєї перемоги отримає «ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ» на суму в 555 грн. (п’ятсот п’ятдесят п’ять гривень), який засвідчує право на романтичну вечерю на двох при свічках у «Шинку – Коса над чаркою».
  5. Пара-власник сертифікату, котрий засвідчує перемогу у конкурсі «Козацьке кохання», у зручний час впродовж місяця зможе відвідати «Шинок – Коса над чаркою», що на території козацького селища «Мамаєва Слобода».

Щиросердно, по-козацьки, запрошуємо Вас взяти участь у Другому фотоконкурсі «Козацьке кохання», адже справа українського національно-культурного відродження в наших-таки з Вами руках, панове!

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»