Козацький скарб від Ювелірного Дому «Zarina» в «Ніч на Івана Купала»
Опубліковано: 03 Лип 2013 16:42

Ювелірний Дім «Zarina» вирішив приєднатися до нашого квесту та подарувати парі-переможниці одну із своїх авторських коштовностей, а саме, каблучку з білого або жовтого золота… Вона буде або з рубінами, або з діамантами, або з сапфіром. Все залежить від Вашого голосування!

Чепурні панночки та їх гонорові козаки! Давайте голосувати!

Як свідчать давні перекази, в 1756 році, біля ковбані (озера), з якого бере початок річка Либідь – саме в тому місці, де зараз розташовується козацьке селище «Мамаєва Слобода» –  козацько-гайдамацький загін втопив два барила з золотими червінцями та коштовностями…

Наші мудрі прадіди Запорозькі козаки знали, що гроші – то марнота, тож як християнські лицарі збирали собі скарби на небі, а не на землі…

З переказів відомо, що молитви Запорозьких козаків були дуже щирими та потужними. Отож, козаки-характерники ховали коштовності під джерелом не тому, що воно було прикметним об’єктом на місцевості… Запорозькі характерники, насправді, твердо знали та вірили, що прихований із добрими думками та намірами скарб має неодмінно матеріалізуватись в майбутньому…

Витік річки, тобто джерело, ніби в геометричній прогресії збільшує енергію добрих думок, закладених разом із скарбом. У такий магічний спосіб скарб нібито збільшується та примножується… Він, цей козацький скарб, не обов`язково має бути в щирих золотих червінцях, він, насправді, повинен бути у щирості думок та вчинків на благо рідної козацької Вкраїни.

Для романтиків ми вже четвертий рік поспіль будемо проводити квест «Ніч на Івана Купала – пошук козацького скарбу на «Мамаєвій Слободі» обіч витоку легендарної річки Либідь, а саме чарівного, оповитого лілеями та лататтям озера Красавиця.

Пара-переможець квесту неодмінно отримає в нагороду каблучку з коштовним камінням від Ювелірного Дому «Zarina». Прикраси від «Zarina» -це ексклюзивні авторські роботи, покликані відобразити красу жінки та підкреслити її індивідуальність.

Ювелірний Дім «Zarina» мав честь запропонувати козакам «Мамаєвої Слободи» для нагородження пари-переможниці у квесті на вибір три каблучки:

1. Каблучка з рубіном «Райський сад»

Натуральне каміння високої якості цієї каблучки стає центром прикраси. Великий рубін привертає увагу, а в оточенні діамантів зачаровує своєю глибиною. Таке поєднання білого і жовтого золота з коштовним камінням сміливо можна назвати сучасною класикою. Класичний дизайн поєднується з модними акцентами. Таке органічне доповнення досконалого каміння з прекрасним дизайном, безперечно, сподобається жінкам.

2. Каблучка з топазом «Серце океану»

Топаз – один із найчарівніших ювелірних каменів, який перш за все приваблює своєю особливою внутрішньою грою ніжно-блакитного відтінку. Натхненний блиском і сяйвом каменю Ювелірний Дім Zarina створив цю звабливу каблучку, доповнивши її вишуканими діамантами… З першого погляду камінь полонить своєю росяною прозорістю, а переливи діамантів у поєднанні з білим золотом роблять каблучку досконалою та неперевершеною у своїй коштовній грації.

3. Каблучка з діамантом та квіточками «Флер»

Майстрам-ювелірам вдалося досягнути глибокої витонченості деталей у кожній квітці. Ювелірні квіткові композиції з білого золота і діамантів виглядають «живими», серпанково-легкими і витонченими. Витончена, повністю ручна робота створює квітку-прикрасу, якій непідвладний час та простір.

Далебі, панове! Ми насправді потребуємо Вашої допомоги та підтримки у проведенні квесту! Оскільки наші козаки «розгубились» у такому непростому виборі, адже кожна каблучка від «Zarina» заслуговує на те, аби пара-переможець квесту «Ніч на Івана Купала – пошук козацького скарбу на «Мамаєвій Слободі» отримала саме її, то ми пропонуємо компроміс, який полягає в тому, аби спільно визначити, яка з трьох вказаних вище каблучок від «Zarina» гідна прикрасити пальчик дівчини-переможниці квесту.

Відтак, просимо Вас проголосувати, надіславши свій голос із номером та назвою каблучки на електронну адресу: luala_91@mail.ru

Голосування буде проводитись до 15-00 6 липня, адже о 16-00 – початок квесту. Не баріться!

До речі, пропонуємо усім шляхетним киянкам, парубки яких ще вагаються, чи варто брати участь у квесті, взяти їх під «білі рученьки» та сходити в крамницю Ювелірного Дому «Zarina», яка знаходиться в місті Києві за адресою:  бул. Т. Шевченка,2 та люб`язно попросити консультанта показати всі три каблучки, зображені вище, а саме «Райський сад», «Серце океану» та «Флер», аби засвідчитись на віч, що діаманти, рубіни та сапфіри в обрамленні щирого білого та жовтого золота справжні-справжнісінькі, ну точнісінько такі, як у козацькому скарбі наших прадідів Запорожців, котрий вони у 1756 році втопили в джерелі, з якого бере початок легендарна річка Либідь, саме там, де зараз розташована «Мамаєва Слобода». 

Давайте спільно відроджувати наші самобутні традиції!

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»