Увага!!! В Росії закрито сайт «Бібліотеки української літератури у Москві»… Перший Міжнародний український літературний конкурс «Козацька балачка» триває!!!
Опубліковано: 20 Січ 2011 13:51

Два роки тому назад Козацьке селище «Мамаєва Слобода» вирішило заприязнитись із Бібліотекою українців у Москві, подарувавши їй видану коштом Центру народознавства «Козак Мамай» унікальну книгу-ікону  В. Галайби «Святобогородичні храми у другому Єрусалимі місті Києві». Два примірники цієї книги були надіслані на адресу бібліотеки у травні 2008 року, однак до бібліотеки вони «чомусь» не дійшли. Російська пошта, буцімто, загубила цю цінну бандероль. Тож через місяць ми були змушені наступні дві книги передати  із кур`єром, який особисто відвіз їх до бібліотеки. Тоді ж ми вирішили стати «друзями», обмінявшись  кнопками переходу між нашими сайтами, однак у сайту «Бібліотеки українців у Москві» такої кнопки  на той час не було. «Мамаєва Слобода» розробила дизайн цієї кнопки і надіслала її до Москви. Після цього багато українських сайтів розмістило в колонці «друзі» кнопку «Бібліотеки українців у Москві», навіть не підозрюючи, що це є дарунок козацького селища «Мамаєва Слобода». Направду, дизайн кнопки дуже радісний і світлий, бо ж  українці за своєю сутністю оптимісти, і «сміх крізь сльози» не є дивиною для нас  останні 350 років.

Ще 18 січня 2011 року, натиснувши на кнопку, подаровану бібліотеці «Мамаєвою Слободою», Ви могли  перейти на її сайт, і навпаки, люди, які живуть у Росії, з легкістю переходили через колонку «друзі» і потрапляли на будь-який український сайт, практично отримуючи без цензури будь-яку інформацію з соціально-політичного та культурного життя матері-України. Того ж таки 18 січня імперські сили Росії відзначали так-звану  «Переяславську угоду 1654 року». А відтак, не могли позбавити себе можливості потішитись маленьким подарунком. Тож якщо Ви зараз перейдете на колонку «друзі» на сайті «Мамаєвої Слободи» і знайдете там кнопку «Бібліотека українців у Москві», то Ви зрозумієте, що сайт бібліотеки закритий –   http://www.mosbul.ru . Імперія вирішила атакувати нас всіма можливими засобами.

Карта компактного розселення українців в трикутнику між Карпатами, Південним Уралом та Кавказом, складена у Відні 1920 року. Зберігається в відділі картографії Центральної наукової бібліотеки ім. В.Вернадського АН України.

Ми звертаємось до всіх, для кого українська мова є рідною, згуртуватись та дати гідну відповідь українофобським силам як в Україні, так і за її межами. Тож користуючись нагодою, закликаємо всіх із серця України міста Києва підтримати Перший Міжнародний український  літературний конкурс «Козацька балачка» – http://mamajeva-sloboda.ua/news.php?id=463 , адже кожен Ваш твір, надісланий на адресу конкурсу, то є ще одна міцна «козацька шабля», що боронить нашу духовність та право жити на батьківській землі власним національно-культурним життям.

Богородице Діво, покрий нас від усякого зла святим Твоїм омофором!

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»