Перший у 2015 році лист до «Головної Резиденції Святого Миколая» надійшов від дівчинки з Донецької області…
Опубліковано: 02 Лис 2015 13:18

Вельмидостойна українська громадо! Панове-товариство!

Цього року на території Козацького селища «Мамаєва Слобода» вже всьоме гостинно відкриє свої двері «Головна Резиденція Святого Миколая» в Україні.

Принагідно хочемо нагадати, що під охороною українських козаків, Резиденція Святого Миколая вперше почала працювати на території козацького селища «Мамаєва Слобода» ще в грудні 2009 року.

Користуючись нагодою, козаки та дівчата-козачки, що працюють в «Головній Резиденції Святого Миколая» з нетерпінням чекають наближення свят, аби привітати всіх слухняних малят України зі святом Миколая!

Хочемо нагадати, що в минулому 2014 році перший лист, який надійшов на адресу Святого Миколая був від дівчинки Галини з міста Артемівська.

Також повідомляємо, що в 2014 році на адресу поштового відділення «Головної Резиденції Святого Миколая» надійшло 443 дитячі листи. Зокрема за областями та містами: Вінницька обл. – 7; м. Дніпропетровськ – 10; Дніпропетровська обл. – 14; Донецька обл. – 15; Житомирська обл. – 11; Запорізька обл. – 15; м. Київ – 160; Київська обл. – 90; Кіровоградська обл. – 12; м. Кривий Ріг – 6; Луганська обл. – 6; м. Миколаїв – 5; м. Ніжин – 3; м. Одеса – 12; Одеська обл. – 10; Рівненська обл. – 10; Сумська обл. – 15; Тернопільська обл. – 16; Харківська обл. – 15; Хмельницька обл. – 11.

За шість років на адресу «Пошти Святого Миколая» до «Мамаєвої Слободи» надійшло близько 5 000 листів.

Тож знаковим є те, що як і в минулому 2014 році, так і в цьому 2015 році «Пошта Святого Миколая» отримала перший лист від дівчинки зі Сходу України, а саме з міста Димитрова Донецької області, цебто з території яка знаходиться практично в зоні проведення бойових дій…

До Вашої уваги подаємо цей лист зі збереженням орфографічних помилок та стилю автора, а також додаємо скановану копію даного листа.

Здравствуй Святой Николай!

Меня зовут София мне 11 лет. Я учусь хорошо, учавствую во всяких олимпиадах. Я хожу на дополнительные занятия, очень устаю, но занимаюсь бисером, вышиванием. У меня все  есть на ваше усмотрение подарок если можно. Я в вас верю и надеюсь.

Нагадуємо, що 26 жовтня 2015 року на «Мамаєвій Слободі» при «Головній Резиденції Святого Миколая» почало працювати поштове відділення: «Пошта Святого Миколая». Всі слухняні дітки можуть написати Святому Миколаю листа за адресою: 
03061 
м. Київ 
вул. Михайла Донця, 2 
«Мамаєва Слобода» 
«Головна Резиденція Святого Миколая».

Ваші діти не тільки можуть надіслати листи до Святого Миколая зі своїми побажаннями, але й поспілкуватись особисто з ним! Слухняних будуть чекати подарунки; неслухів – різка!

Завітавши до «Головної Резиденції Святого Миколая» Ви, крім того, зможете замовити та відвідати численні майстер-класи, серед яких випікання печатних медових пряників «Миколайчиків» в печі української хати. Майстер-класи можна замовити починаючи з 08 грудня 2015 року по 28 грудня 2015 року.

Для батьків, які приведуть своїх діток самостійно, повідомляємо, що вони матимуть змогу відвідати Резиденцію в порядку «живої черги»!

Для організованих груп обов`язкове попереднє замовлення!

Попередньо домовитись про відвідування Резиденції Миколая, а також проведення майстер-класів, або ж придбати печатний медовий пряник – «Миколайчик» можна за тел.: 099-923-12-17; 044-361-98-48;  mamayevasloboda@gmail.com

Батько Небесний, прости гріхи наші, ми каємось. Благослови добрі справи робити! Во ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»