Перший лист до Резиденції Святого Миколая
Опубліковано: 19 Лис 2014 12:15

Вельмидостойна українська громадо! Панове-товариство!

Цього року на території Козацького селища «Мамаєва Слобода» вже вшосте гостинно відкриє свої двері Резиденція Святого Миколая.

Під охороною українських козаків, Резиденція Святого Миколая вперше почала працювати на «Мамаєвій Слободі» ще в грудні 2009 року.

Три роки тому, а саме  числа 10, місяця грудня, року Божого 2011 за спільним рішенням Святого Миколая та українських козаків Резиденція Святого Миколая на території Козацького селища «Мамаєва Слобода» набула юридичного статусу «Головна Резиденція Святого Миколая» в Україні. Підтвердженням цього є не тільки Глейт (охоронна грамота) підписана обома Високими сторонами, але й відповідне Свідоцтво Держпатенту України.  

Раді сповістити Вас, що впродовж кількох років на адресу: 03061 м.Київ, вул.. М. Донця,2 «Мамаєва Слобода» – «Головна Резиденція Святого Миколая» надійшло більше чотирьох тисяч листів у яких діти з різних областей України звертались до Святого Миколая.

Цей 2014 рік для нас дуже непростий. На сході йде гібридна війна. Тож є дуже символічним, що перший лист, котрий надійшов Святому Миколаю в цьому році, а саме 14 листопада 2014 р. був від дівчинки з міста Артемівськ Донецької області…

До Вашої уваги подаємо цей лист зі збереженням орфографічних помилок та стилю автора, а також додаємо скановану копію даного листа.

Здравствуй Святий Миколай!

Мене звуть Галина, мені одинадцять років. Я мешкаю в Артемівську. В мене є свійські тварини: кіт, собака, кури. Я живу в многодітній сім`ї. Я вчусь недуже добре. Я хожу в двадцять четверту школу. Я навчаюсь в п`ятому класі і вчусь грати на фортепіано. Я слухаю батьків. В мене дві сестри і один брат і я. Я вітаю тебе зі святом

Я хочу щоб ти подарував мені подарунок: – У мене є младша сестра. Їй два роки. Вона маленька і не може сама писати письмо а тому я дуже прошу тебе подаруй і їй подарунок.

Я знаю, що в Україні йде війна, тому що військові по всьому нашому місті. Поруч з нашим домом пролягає дорога і по ній постійно проїжзають військові машини, танки, БТР. За годину їзди від нашого міста знаходиться Горлівка і там війна. Я хочу щоб не була війна, а був мир. Я дуже хочу подарунок на день Святого Миколая. І думаю що ти зможеш його принести. Я вірю в чудо.

Допобаченя Святий Миколай.

Я вірю що ти зможеш прилетіти і положить під подушку подарунок і мені, і моєй младшій сестрі і сестрі, і братові. Пишу тобі свою адресу: вул.. Левоневського, буд. 8, місто Артемівськ. Донецької області, Україна 84500 

Козаків та дівчат-козачок, котрі опікуються канцелярією «Головної Резиденції Святого Миколая» надзвичайно розчулив лист маленької українки з міста Артемівськ. Тож ми обов`язково порадимось зі Святим Миколаєм, який подарунок зробити Галинці та її двом маленьким сестричкам та братику!

Щиро по-козацьки, запрошуємо і Вас, панове-товариство, долучитись до доброчинної акції «Головної Резиденції Святого Миколая» щодо збору подарунків однокласникам Галинки.

Хочеться, аби там, в місті Артемівськ, діти хоча б на кілька миттєвостей забули про гуркіт артилерії окупантів, рівно як і не звертали увагу на колони танків та БТРів на вулицях, натомість  відчули теплу приязнь сердець всієї козацької України! 

Ваші подарунки для дівчинки Галинки з Аретмівська просимо надсилати на адресу: 03061 м.Київ, вул.. М. Донця,2 «Мамаєва Слобода» – «Головна Резиденція Святого Миколая».

З креативними ідеями щодо даного питання просимо звертатись на сторінку Святого Миколая на фейсбуці –https://www.facebook.com/sviatyimykolay?pnref=story

Батько Небесний, прости гріхи наші, ми каємось. Благослови добрі справи робити! Во ім`я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»