Козацьке селище «Мамаєва Слобода» запрошує на благодійну акцію з підтримки української армії (доповнено)
Опубліковано: 29 Сер 2014 10:25

Захід відбудеться 7 вересня 2014 року. Початок о 12-00. Виручка отримана в цей день від реалізації вхідних квитків на територію козацького селища «Мамаєва Слобода» піде на підтримку 80-ї Львівської десантно-штурмової бригади ВДВ та батальйону «Азов».

Також в церкві Покрова Пресвятої Богородиці та в книгарні «Мамаєвої Слободи» будуть розташовані скриньки куди кожен бажаючий зможе покласти свою пожертву.

У Вас можливо виникне природне запитання: «Чому саме 80-та Львівська десантно-штурмова бригада ВДВ та батальйон «Азов»? А тому, що засновник та директор козацького селища «Мамаєва Слобода» козак Левушківського куреня Войска Запорозького Низового Костянтин Олійник нині як доброволець перебуває в рядах 80-ї Львівської десантно-штурмової бригади ВДВ, а ще кілька наших козаків знаходяться в рядах доблесного «Азова».

Підтримати щирою піснею дух свого доброго друга – козака Левушківського куреня Войска Запорозького Низового Костянтина Олійника, його побратимів бійців 80-ї Львівської десантно-штурмової бригади ВДВ та славних козаків із лав доблесного «Азова» зголосились актори циганського академічного музично-драматичного театру «Романс» на чолі з народним артистом України Ігорем Крикуновим: «Дорогі наші герої! Ми молимось за вас! З вами правда, Бог і перемога! Нехай ніколи не згасне дух циганської свободи, що зміцнів на козацькій Слободі! Слава Україні!»

В програмі заходу:

12-30 – виступ кобзаря Олександра Гончаренка

12-45 – виступ Заслуженого діяча мистецтв України, композитора Алли Мігай    

13-00 – гурт «Прелеста»

13-15 – виступ Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня»

14-00 – виступ циганського академічного музично-драматичного театру «Романс» на чолі з народним артистом України Ігорем Крикуновим

15-00 – виступ кращого кінного каскадерського підрозділу українських козаків під орудою Наказного Отамана Олега Юрчишина

До уваги фольклорних колективів та ансамблів! Ми будемо раді, якщо Ви долучитесь до нашої ініціативи і візьмете участь у цьому благодійному заході на підтримку української армії. З приводу участі звертатись за тел. 361-98-48, або ел. адреса: mamayevasloboda@gmail.com

Програма заходу може корегуватись.

Запрошуємо всіх долучитись до заходу й фінансово та морально підтримати сучасних українських козаків, що знаходяться в лавах Збройних Сил України.

«Ой вийди, вийди, московський  царю, нехай ми собі поговоримо, свої коники випробуємо, а ясні мечики вимоцуємо: Чий коник швидший і мечик твердший? Ой виїдь, виїдь, ти, московський  царю, на ту толоку, та на мураву, покажи славу, ти, московський царю!”  (Давня українська колядка).

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»