«Головна Резиденція Святого Миколая» в Україні оголошує конкурс дитячого малюнку: «Намалюй Україну»!
Опубліковано: 21 Жов 2015 12:36

«Головна Резиденція Святого Миколая» в Україні, що знаходиться на території козацького селища «Мамаєва Слобода» оголошує конкурс дитячого малюнку: «Намалюй Україну»!

«Щойно рука Мамаєва вивела на стіні шию коневі, як заграла вона зразу ж дрібним дрожем нетерпіння. Тільки намалював Мамай передні ноги, як вони, басуючи, затупали об землю…» – ці рядки із книги Олександра Ільченка «Козацькому роду нема переводу або ж Мамай і Чужа Молодиця» описують неймовірне характерницьке вміння славетного козака малювати так, що намальоване оживало! І дійсно, картини дозволяють нам поринути в яскравий світ уяви автора, навіяти спогади, пережити емоції та враження, а це дає їм життя… Тож, вельми запрошуємо маленьких нащадків козаків, художників та художниць мрійників, поділитись з нами своїм баченням неньки-України, славетної козацької землі та отримати коштовні подарунки!

Тема конкурсу – краєвиди, традиції, культура, особливості, побут, цінності України.
У конкурсному відборі братимуть участь малюнки дітей віком від 4 до 10 років, що відповідають тематиці конкурсу.

Увага! Роботи з інтернету або ж не оригінальні малюнки не будуть допущені до конкурсного відбору. Техніка виконання довільна. Кількість робіт до 2, бажаний формат не більше А4. Кінцевий термін надсилання робіт – до 1 грудня 2015 року.

Переможець буде оголошений в день святкування Святого Миколая, а також отримає цінні подарунки від «Головної Резиденції Святого Миколая» в Україні, та книгарні «Шабля «Козака Мамая», котрі знаходяться на території козацького селища «Мамаєва Слобода».

Надсилайте малюнки з поміткою «Конкурс» на адресу: 03061 м.Київ вул. Михайла Донця,2 «Мамаєва Слобода». Також приймаються малюнки в електронному варіанті на електронну пошту: Shablya_Mamaya@ukr.net

Також раді сповістити Вас, любі малята, хлопчики та дівчата, що «Головна Резиденція Святого Миколая» в Україні, котра має свій осідок на території козацького селища «Мамаєва Слобода» розпочне свою роботу 8 грудня і працюватиме до 28 грудня 2015 року.

Ви можете надіслати листи до Святого Миколая зі своїми побажаннями, а також поспілкуватись особисто з ним! Слухняних будуть чекати подарунки; неслухів – різка!

Завітавши до «Головної Резиденції Святого Миколая» Ви, крім того, зможете замовити та відвідати численні майстер-класи, серед яких випікання печатних медових пряників «Миколайчиків» в печі української хати. Майстер-класи можна замовити починаючи з 08 грудня 2015 року по 28 грудня 2015 року.

Для батьків, які приведуть своїх діток самостійно, повідомляємо, що вони матимуть змогу відвідати Резиденцію в порядку «живої черги»!

Для організованих груп обов`язкове попереднє замовлення!

Попередньо домовитись про відвідування Резиденції Миколая, а також проведення майстер-класів, або ж придбати печатний медовий пряник – «Миколайчик» можна за тел.: 099-923-12-17; 044-361-98-48;  mamayevasloboda@gmail.com

Давайте дарувати один одному позитивні емоції та відроджувати дідівські традиції козацького краю!

З належною шанобою козаки та дівчата-козачки особистої канцелярії «Головної Резиденції Святого Миколая» в Україні.

Наші послуги

Страви в шинку

Вартість входу

150грн

Пільгові ціни(громадяни України)

  • 100грнВимушені переселенці
  • 100грнПенсіонери
    При наявності пенсійного посвідчення
  • 100грнШколярі
    При наявності учнівського квитка
  • 100грнСтуденти
    В будні несвяткові дні при наявності студентського квитка

Безкоштовний вхід(громадяни України)

  • Дошкільнята
    Крім організованих груп
  • Інваліди І-ІІ груп
    За умови наявності пільгового посвідчення
  • Солдати та сержанти-строковики
    Збройні сили України
  • Ветерани війни з Росією
    та їхні діти. За наявності посвідчення учасника бойових дій (УБД)

Придбати квитки

Наша адреса
вулиця Михайла Донця, 2, Київ
Це на теперішньому масиві Відрадний поблизу Національного авіаційного університету
Що до нас їде?
  • 27
    Від станцій метро Почайна та Шулявська
  • 433
    Від перетину вулиць Богдана Хмельницького та Терещенківської.
  • 201
    Від станції метро Шулявська
  • 427
    Від станцій метро Палац Спорту та Шулявська
Весь транспорт їде до зупинки «вулиця Михайла Донця»